Συνδυασμός ΠΦΣ 2020

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

dagres-cv

ΔΑΓΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ταμίας ΦΣΑ-ΝΠΔΔ, Μέλος ΔΣ ΠΦΣ-ΝΠΔΔ

Αποφοίτησα από τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκα για δύο χρόνια σε Πολυεθνική Φαρμακευτική Εταιρεία. Ίδρυσα το Φαρμακείου μου το 2004. Εξελέγην στη Διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για πρώτη φορά το 2007. Επίσης από το 2014 είμαι μέλος της Διοίκησης και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

vardiabasis-kostas

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Γεννήθηκα και εργάζομαι στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σπούδασα στη Φαρμακευτική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το φαρμακείο μου λειτουργεί από το 2006 σε ένα μικρό χωριό στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου (μονοεδρικό). Είμαι μέτοχος του τοπικού συνεταιρισμού (ΣΥΦΑ Κρήτης και Δωδεκανήσων) και υποστηρίζω το συνεταιριστικό ιδεώδες. Ασχολούμαι ενεργά με το συνδικαλισμό και τα θεσμικά ζητήματα του κλάδου τα τελευταία 10 χρόνια. Έχω διατελέσει μια τριετία ως γενικός γραμματέας του Φ.Σ.Ρ. και τελώ την τρίτη τριετία ως πρόεδρος του συλλόγου. Επίσης είμαι για τρίτη τριετία αντιπρόσωπος του ΦΣΡ στον ΠΦΣ. Όσον αφορά τη συνδικαλιστική δράση σε θεσμικά ζητήματα, η παρουσία μου στις γενικές συνελεύσεις του ΠΦΣ  ήταν διαρκής, στις οποίες πάντα κατέθετα απόψεις και προτάσεις, αποτέλεσμα είτε προσωπικής εργασίας είτε ευθύνης να μεταφέρω αποφάσεις γενικών συνελεύσεων του συλλόγου μου. Συμμετείχα και συμμετέχω προσωπικά σε πλήθος θεσμικών ζητημάτων, το φάσμα των οποίων μπορεί να περιλαμβάνει νομικά, τεχνικά, γραφειοκρατικά, οικονομικά και επιστημονικά ζητήματα.

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μέλος ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας

Γεννήθηκα το 1982 στον Βόλο. To 1999 ξεκίνησα τις σπουδές του στο τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησα το 2004. Το 2005 προσέφερα υπηρεσία ως Φαρμακοποιός στο Στρατιωτικό Φαρμακείο Αθηνών στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το 2006, ύστερα από 6 μήνες εργασίας ως υπεύθυνος Φαρμακοποιός σε Φαρμακείο του Βόλου, ίδρυσα το Φαρμακείο του στον Δήμο Βόλου. Από το 2016 ως σήμερα είμαι αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο από το 2013 ως και σήμερα.

giorgos-vogiatzis
kakonikos-konstantinos

ΚΑΚΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φαρμακοποιός Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Σπούδασα Φαρμακευτική στο ΕΚΠΑ. Με υποτροφία, ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Φαρμακογνωσίας του ΕΚΠΑ. Υπηρέτησα στο 411 ΓΣΝΤ, σαν έφεδρος αξιωματικός με την ειδικότητα του Φαρμακοποιού. Εργάστηκα για 2 χρόνια σε Φαρμακευτική εταιρεία, στον τομέα των πωλήσεων. Το ταξίδι ξεκίνησε το 2002, όταν άνοιξα κοινοτικό Φαρμακείο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκα, εκτός από το Φαρμακείο και την Σοφία. Προσπαθούμε να φροντίζουμε την τοπική κοινότητα με σεβασμό. Έχω μιλήσει και μοιραστεί πολλές από τις ανησυχίες μου για το επάγγελμα σε πολλές αίθουσες και συνέδρια με φοιτητές Φαρμακευτικής και Φαρμακοποιούς και επαγγελματίες υγείας. Το 2020 εκλέχθηκα στον ΦΣΑ εκλέκτορας για τον ΠΦΣ.

ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Γ.Γ. ΠΕΙΦΑΣΥΝ, Μέλος ΔΣ ΦΣΠειραιά & ΠΦΣ-ΝΠΔΔ Μέλος Πειθαρχικού Συμβουλίου ΠΦΣ-ΝΠΔΔ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Είμαι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής “Jeanne d’ Arc”. Σπούδασα στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι παντρεμένη με τον Σταύρο Βραδή, επίσης φαρμακοποιό και έχουμε έναν γιό, τον Σπύρο. Διατηρώ φαρμακείο από το 1990 στον Πειραιά. Από το 1998 εκλέγομαι συνεχώς μέλος στη Διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, όπου έχω διατελέσει Ταμίας, Γ. Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και στην παρούσα τριετία έχω τη θέση της Γ. Γραμματέα του Δ.Σ. Έχω υπηρετήσει τον Όμιλο επίσης από τις θέσεις της Διευθύνουσας Συμβούλου στη ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ. Α.Ε., του Μέλους στο Δ.Σ της ΣΥ.ΦΑ ΣΑΜΟΥ Α.Ε. από την ίδρυσή της και της Αντιπροέδρου της MEDI-ΣΥΝ Α.Ε. Είμαι υπεύθυνη των εκδόσεων “ΠΕΙΦΑΣΥΝ news” και “MUM & BABY” του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Εκλέγομαι αντιπρόσωπος στην ΟΣΦΕ από το 2003. Για έκτη συνεχή τριετία εκλέγομαι Τακτικός Αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Είμαι μέλος τού 15 μέλους Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και επίσης μέλος τού Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του. Τέλος από τον Νοέμβριο του 2019 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά.

mauridi-eugenia

Pin It on Pinterest

Scroll to Top