Εκλογές ΠΦΣ 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, είναι η στέγη μας.

Από αυτόν προσδοκούμε να μας προσφέρει την ισχύ εν τη ενώσει, αίσθημα προστασίας και ασφάλειας, και δράσεις που μπορούν να πάνε τα Φαρμακεία μας μπροστά στο μέλλον και να μας δώσουν κύρος στην κοινωνία.

Ο Σύλλογος μας είναι το Δευτεροβάθμιο Όργανό μας. Αυτό που ενώνει και εκπροσωπεί όλους τους Συλλόγους Φαρμακοποιών της Ελλάδας. Μπορεί να γίνει υπόδειγμα λειτουργίας και αποδοτικότητας, παράδειγμα προς μίμηση, πηγή έμπνευσης και θαυμασμού όλων των συναδέλφων μας φαρμακοποιών σε όλη τη χώρα. Ο Σύλλογος μας είναι το θεμέλιο που μπορεί να ενώσει τον κλάδο.

Σε αρμονική συνεργασία και σύμπλευση με όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας, μπορεί να αποτελέσει το πρότυπο διασυλλογικής συνεργασίας, τη ναυαρχίδα στις διεκδικήσεις του κλάδου μας, το κέντρο των οργανωμένων πρωτοβουλιών που θα μας εκσυγχρονίσουν και θα μας αναβαθμίσουν.

Που θα μας πάνε με ασφάλεια και προοπτική στο αύριο.

Εμείς, ο ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, αποφασίσαμε να δώσουμε στον Σύλλογο μας νέα πνοή.

Στις Εκλογές της 26ης Ιουλίου 2020 θα ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις των φαρμακοποιών, για να υπηρετήσουμε τον Σύλλογο μας, να τον ξαναβάλουμε μπροστά να εξελιχθεί και να ισχυροποιηθεί, και να μας υπηρετήσει όλους.

Γιατί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος μπορεί, και εμείς οι φαρμακοποιοί το αξίζουμε.

 

Γιάννης Δαγρές - Φαρμακοποιός
Επικεφαλής
ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 
neosdromos-fsa_icon

«έχουμε στόχους, μαζί θα δώσουμε λύσεις..»

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος,
τα Φαρμακεία μας
είναι
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Pin It on Pinterest

Scroll to Top