Διακήρυξη ΦΣΑ 2019

neosdromos-fsa_logo

ΘΕΣΕΙΣ

Ιδρύσαμε τον «ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ» πριν δυόμιση χρόνια, ως μία ομάδα νεαρών αλλά και ήδη έμπειρων και δραστήριων στα κοινά συναδέλφων που έχουμε ένα διαφορετικό όραμα στην εκπροσώπηση του κλάδου μας.

Για έναν σύλλογο με κύρος

  • Με κτιριακές εγκαταστάσεις αντάξιες του κύρους του: Θα ενεργοποιήσουμε από την αρχή όλες τις διαδικασίες ώστε ο Σύλλογος να αποκτήσει επιτέλους κτιριακές εγκαταστάσεις σύγχρονες, λειτουργικές, προσιτές και φιλικές προς τον συνάδελφο. Φιλοδοξία μας είναι οι νέες εγκαταστάσεις να διαθέτουν και μία πλήρη και λειτουργική αίθουσα για διεξαγωγή συνεδριάσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων και εκδηλώσεων.
  • Με διαδικτυακές δυνατότητες αντάξιες της σημασίας του: Θα αναβαθμίσουμε τον επίσημο ιστότοπο του Συλλόγου μας και θα τον μετατρέψουμε σε μία πλήρη και καινοτόμα πλατφόρμα ενημέρωσης και διαδραστικής επικοινωνίας.

Για έναν σύλλογο δίπλα στον συνάδελφο

  • Με σύγχρονες υπηρεσίες αντάξιες όλων μας: Θα αναδιοργανώσουμε από τα θεμέλια τη λειτουργία του Συλλόγου μας ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του έμπειρου και ικανότατου προσωπικού μας.
    - Με ίδρυση τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης των συναδέλφων σε οτιδήποτε τους απασχολεί και εύκολης παραπομπής στον ειδικά εξουσιοδοτημένο για κάθε θέμα υπάλληλο.
    - Με δυνατότητα πρόσβασης σε πλήρεις και προσυμπληρωμένες ηλεκτρονικές φόρμες για τα κυριότερα ερωτήματα και αιτήματα μας απασχολούν σαν φαρμακοποιούς και στα οποία χρειάζονται ικανοποίηση ή απάντηση.
    - Με δυνατότητα διεξαγωγής ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων για όποιο θέμα μας απασχολεί, με τρόπο ασφαλή, εχέμυθο, εύκολο και φιλικό.
    - Με ειδική τηλεφωνική γραμμή και διαδικτυακή διεύθυνση όπου ο κάθε συνάδελφος θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να αιτείται, να υποδεικνύει οποιαδήποτε παράνομη, καταχρηστική ή άδικη συμπεριφορά τρίτου προς αυτόν, ή παράβαση της νομοθεσίας και της δεοντολογίας, με προστασία της ταυτότητας του και με ασφάλεια, και αυτοδίκαιο δικαίωμα για έγκυρη, πλήρη και γρήγορη απάντηση στις υποδείξεις του.

Για έναν σύλλογο με εξωστρέφεια

  • Με οργάνωση κοινωνικών δράσεων ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης: Δράσεις που θα μετατρέψουν τον Σύλλογο μας σε ενεργό πρωταγωνιστή στην καθημερινότητα του πολίτη, ενισχύοντας έτσι τη θέση μας ως φαρμακοποιοί στις καρδιές του κόσμου.

Για όλα τα φλέγοντα καθημερινά θέματα υγείας όπως:
- ο εποχιακός εμβολιασμός,
- η συνετή χρήση φαρμάκων όπως τα αντιβιωτικά,
- η αιμοδοσία,
- η συνδρομή αδυνάμων κοινωνικών ομάδων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ - ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ

Με εφόδια:
- τις πολύπλευρες και βαθιές γνώσεις μας,
- την αμείωτη διάθεσή μας για μελέτη των προβλημάτων και των ευκαιριών για τα Φαρμακεία μας,
- την αποδεδειγμένη στάση μας για οργάνωση λύσεων και σχεδίων εξέλιξης του κλάδου μας,
- τη χτισμένη με αδιάλειπτη και συνεπή παρουσία, και με τόσες πρωτοβουλίες και επιτυχίες, εμπειρία μας,
- το ανοιχτό μυαλό, τις φρέσκιες ιδέες και την ανεξάρτητη σκέψη μας,
- την ενωτική και υπεύθυνη στάση μας διαχρονικά,

Εμείς ως «ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» είμαστε η δύναμη εγγύησης στον τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής.

Pin It on Pinterest

Scroll to Top