Ο Χρόνης Βυζιώτης στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8 : Τα test που παραλάβαμε δεν είναι σε ξεχωριστές συσκευασίες

Ο Χρόνης Βυζιώτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και Γραμματέας του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλίας, μίλησε στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8 για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με τα self test για τον COVID-19 που χορηγούνται από τα φαρμακεία:

Αυτό που έχουμε δει, με τις πρώτες παραλαβές των test, είναι λίγο αποκαρδιωτικό γιατί εμείς αναμέναμε να είναι σε μια συσκευασία ατομική, έτοιμη, ξεχωριστή, όπως θα έπαιρνε κάποιος ένα οποιοδήποτε προϊόν από το φαρμακείο, για παράδειγμα ένα διαγνωστικό τεστ όπως είναι ένα τεστ εγκυμοσύνης. Δυστυχώς, αυτά που έχουμε παραλάβει είναι κυτία των 25 τεστ, που έχουν μέσα χύμα τα περιεχόμενά τους, δηλαδή χύμα 25 στυλό, 25 φυλλάδια οδηγιών, κλπ., τα οποία στη συνέχεια θα πρέπει ο φαρμακοποιός να τα συσκευάσει ατομικά για να τα παραδώσει στον πολίτη.

Δεν είναι οργανωμένη η διαδικασία, όπως εμείς τη φανταζόμασταν, ότι δηλαδή θα παραλαμβάναμε κουτιά με 25 ξεχωριστές συσκευασίες όπου η κάθε μια θα είχε μέσα όλα τα εξαρτήματα του τεστ. Και μπαίνει και το ερώτημα αν θα είναι αυτά αποστειρωμένα και αν θα πρέπει να είναι αποστειρωμένα.

Ακούστε τι δήλωσε ο Χρόνης Βυζιώτης στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8, στο παρακάτω απόσπασμα:

Pin It on Pinterest

Scroll to Top