Συνδυασμός ΦΣΑ 2019

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

dagres-cv

ΔΑΓΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αποφοίτησα από τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκα για δύο χρόνια σε Πολυεθνική Φαρμακευτική Εταιρεία. Ίδρυσα το Φαρμακείου μου το 2004. Εξελέγην στη Διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για πρώτη φορά το 2007. Επίσης από το 2014 είμαι μέλος της Διοίκησης και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ampatzoglou-vasiliki

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βύρωνα. Είμαι απόφοιτη της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών και διατηρώ φαρμακείο στο Γουδί, από το 2003. Είμαι μητέρα ενός μικρού αγοριού. Το επάγγελμα μου ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή μου και το ασκώ όλα αυτά τα χρόνια με την ίδια αγάπη και αφοσίωση, προσφέροντας καθημερινά, με σεβασμό στον συνάνθρωπο. Στον ελεύθερο μου χρόνο, αθλούμαι σε κολυμβητήριο, επιλέγω θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, διάβασμα, και υποστηρίζω εθελοντικά το έργο του Συλλόγου "Ελπίδα-φίλων παιδιών με καρκίνο". Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία, της παρουσίας μου, πίσω από τον πάγκο του φαρμακείου, έχω πλέον την εμπειρία και τη γνώση, να διεκδικήσω ένα σταθερό και βιώσιμο μέλλον για το φαρμακείο της γειτονιάς.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκα στις 4/8/1977. Αποφοίτησα το Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής του Urbino-Ιταλίας το 2005 και από τότε ασκώ το λειτούργημα του Φαρμακοποιού στην Αθήνα. Είμαι πατέρας μιας 8χρονης κόρης και οι δραστηριότητες μου είναι η γυμναστική, η τετρακίνηση στο βουνό και το τένις. Από την αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας έχω ακολουθήσει τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, σε όλους τους αγώνες για το καλύτερο μέλλον του Φαρμακευτικού Λειτουργήματος. Αυτό έχω σκοπό να κάνω για όσο καιρό είμαι Φαρμακοποιός.

apostolopoulos-giogros
apsokardou-sofia

ΑΨΟΚΑΡΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο. Είμαι απόφοιτη της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Υπότροφος του Προγράμματος Erasmus στην Πάρμα. Εργάστηκα 5 χρόνια σε Πολυεθνική Φαρμακευτική εταιρία, στο τμήμα πωλήσεων και marketing. Από το 2003 διατηρώ φαρμακείο στο Παλαιό Φάληρο. Είμαι μητέρα 2 παιδιών. Έχω δώσει τους αγώνες μου, στα δύσκολα αυτά χρόνια που έχει αντιμετωπίσει ο κλάδος μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιαιτερότητα του ρόλου της μητέρας, συζύγου και γυναίκας φαρμακοποιού.

ΒΟΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το Liverpool John Moores university (MPHARM) το 2009. Το 2015 παρακολούθησα επιτυχώς το πρόγραμμα εξ αποστάσεως Pharmacy Management που γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ξεκίνησα να δουλεύω σε φαρμακείο σαν φαρμακοποιός έως και το 2011. Από το 2012 έως και σήμερα διατηρώ το δικό μου φαρμακείο στην Αθήνα. Ήμουν πάντα ενεργό μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου γι’ αυτό αποφάσισα στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε να αγωνιστώ έμπρακτα για ένα καλύτερο αύριο για το επάγγελμα του φαρμακοποιού.

vosos-giannis
giannou-giorgos

ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκα στις 23/06/1969. Από 01/02/2015 – έως και σήμερα είμαι Συνεργάτης Φαρμακοποιός με την Εταιρεία Genomed. Είμαι Εκπαιδευτικός τμημάτων υγείας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ-AEGEAN COLLEGE καθώς και Συνεργάτης Φαρμακοποιός με την Εταιρεία Herbalife. Είμαι Μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια του. Είμαι Πρόεδρος βρεφονηπιακού σταθμού-αθλητικού οργανισμού Δήμου Μάνδρας καθώς και Μέλος Δ.Σ Φαρμακοποιών του κόσμου. Κατά τα έτη 2006 – 2010 διετέλεσα Αντιδήμαρχος Δήμου Μάνδρας Αττικής με κύρια ευθύνη στα θέματα Υγείας και Πολιτισμού. Λειτουργώ το φαρμακείο μου στην Μάνδρα Αττικής. Είμαι Μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια του.

ΓΙΑΤΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ζάκυνθο. Είμαι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω εργαστεί για 2 χρόνια στο τμήμα πωλήσεων πολυεθνικής Φαρμακευτικής εταιρίας και το 2005 ίδρυσα το Φαρμακείο μου στην Κυψέλη. Από την αρχή της Φαρμακευτικής μου καριέρας, έχω στόχο μου την ανάπτυξη του κλάδου μας και την σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων του σε Νέο Δρόμο.

giatras-dionusios
gkini-georgia

ΓΚΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Γεννήθηκα στο Μαρούσι. Τα παιδικά και μαθητικά χρόνια μου τα έζησα στο Κιάτο. Αποφοίτησα από το Carlo Bo της Ιταλίας, στη Φαρμακευτική με εξειδίκευση στην Τοξικολογία της Κοσμητολογίας. Διατηρώ το φαρμακείο μου στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής από το 2015. Είμαι μέλος του συλλόγου Αττικής από το ξεκίνημα της καριέρας μου και είμαι υπέρ της αλληλεγγύης του εκσυγχρονισμού και του δικαίου για τον κλάδο μας.

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

Είμαι απόφοιτος του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατηρώ φαρμακείο στα Πετράλωνα από το 1990. Είμαι μέλος «Των Φαρμακοποιών του Κόσμου» με έντονες φιλανθρωπικές, φιλοζωικές ανησυχίες και δράσεις από πολύ μικρή ηλικία (Greenpeace, Γιατροί χωρίς σύνορα, Dogs Voice Καλλιθέας). Έντονα εξωστρεφής κοινωνική και δραστήρια γι αυτό και η ενασχόληση μου με τον κλασικό χορό πολλά χρόνια, διοργανωτική και τελειομανής.

theodosiadou-mairi
kakonikos-konstantinos

ΚΑΚΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Σπούδασα Φαρμακευτική στο ΕΚΠΑ. Με υποτροφία, ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Φαρμακογνωσίας του ΕΚΠΑ. Υπηρέτησα στο 411 ΓΣΝΤ, σαν έφεδρος αξιωματικός με την ειδικότητα του Φαρμακοποιού.Εργάστηκα για 2 χρόνια σε Φαρμακευτική εταιρεία, στον τομέα των πωλήσεων. Το ταξίδι ξεκίνησε το 2002, όταν άνοιξα κοινοτικό Φαρμακείο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκα, εκτός από το Φαρμακείο και την Σοφία. Προσπαθούμε να φροντίζουμε την τοπική κοινότητα με σεβασμό. Έχω μιλήσει και μοιραστεί πολλές από τις ανησυχίες μου για το επάγγελμα σε πολλές αίθουσες και συνέδρια με φοιτητές Φαρμακευτικής και Φαρμακοποιούς και επαγγελματίες υγείας.

ΚΑΡΙΤΣΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Είμαι απόφοιτη της φαρμακευτικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2000 και στη συνέχεια εργάστηκα σε φαρμακευτικές πολυεθνικές εταιρίες. Σήμερα, διατηρώ φαρμακείο από το 2011 στο Δήμο Σαρωνικού στην περιοχή των Καλυβιών. Είμαι ευαισθητοποιημένη στα θέματα των αδέσποτων ζώων, και μέλος της τοπικής φιλοζωικής ομάδας. Επίσης και στα ζητήματα περιβάλλοντος παίρνοντας μέρος σε δενδροφυτεύσεις του Δήμου Σαρωνικού. Τα δεδομένα της καθημερινότητας του κλάδου μας, κάνουν επιτακτική την ανάγκη για χάραξη νέας πορείας που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του επαγγέλματος μας καθώς κ την ανάδειξη του πολύπλευρο ρόλου μας στον τομέα της υγείας.

karitsa-nektaria
lagos-xristos

ΛΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2003. Από το 2007 λειτουργώ το φαρμακείο μου στα Μέγαρα Αττικής. Έχω διατελέσει φαρμακοποιός στο κοινωνικό φαρμακείο της πόλης για 2 χρόνια. Το 2010 εξελέγη στα Μέγαρα δημοτικός σύμβουλος με την πλειοψηφική παράταξη και το 2014 παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους, με πρωταρχική σημασία τα προσωπικά μου πιστεύω και τις προσωπικές μου αρχές. Στο Νέο Δρόμο δεν θέλουμε να είμαστε ακόμα μια συνδικαλιστική παράταξη αλλά σε βάθος χρόνου, μέσα από ανιδιοτελή αγώνα να διατηρήσουμε την καλή μας πίστη στους συναδέλφους που θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους στις 24 Νοέμβρη.

ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΡΙΑ

Αποφοίτησα από την  Φαρμακευτική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1997-2005 ήμουν sales specialist στην εταιρία Abbott Hellas. Από το 2005 έως και σήμερα διατηρώ φαρμακείο στην Κηφισιά Αττικής. Ήρθε η ώρα να αναδειχθεί και να ισχυροποιηθεί ο ρόλος του φαρμακοποιού στην πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ήρθε η ώρα για την απαραίτητη ανανέωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί.

manousou-maria
papaioannou-tilemaxos-new

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Ονομάζομαι Τηλέμαχος Παπαϊωάννου και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1957. Βρίσκομαι στον χώρο του φαρμάκου από το 1963, καθότι ο πατέρας μου ίδρυσε την πρώτη φαρμακαποθήκη του το 1949. Αποφοίτησα από την Περούντζια της Ιταλίας το 1982 και εργάστηκα στην αποθήκη ως υπεύθυνος φαρμακοποιός. Το 2003 ίδρυσα φαρμακείο στα βόρεια προάστια όπου εργάζομαι ως φαρμακοποιός πάγκου. Έτσι απέκτησα αρκετή εμπειρία και ζητώ την στήριξη σας από όποιον χώρο και αν προέρχεστε για να βοηθήσω στην καταξίωση του επαγγέλματος μας.

ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Το 2007 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα της φαρμακευτικής σχολής του ΕΚΠΑ και το 2009 έλαβα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα με ειδίκευση στη Κλινική Φαρμακευτική. Από φοιτήτρια αισθάνθηκα ότι το αντικείμενο των σπουδών μου με ενδιαφέρει πολύ και με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Το 2009 εργάστηκα πρώτη φορά σε φαρμακείο. Εκεί ένιωσα πως αγαπώ πολύ το επάγγελμα μου και τη ζωή πίσω από τον πάγκο δίνοντας ισάξια βαρύτητα τόσο στην επιστημονική κατάρτιση όσο και στην επαφή με τον ασθενή-πελάτη που χρειάζεται τη σωστή συμβουλή. Το 2019 ίδρυσα το δικό μου φαρμακείο στη περιοχή του Αγίου Στέφανου. Είμαι μητέρα δυο παιδιών και παρόλο που ο ελεύθερος χρόνος μου είναι περιορισμένος θα χαρώ να βοηθήσω και να συμμετέχω σε οποιαδήποτε ενέργεια έχει σαν στόχο την πρόοδο του επαγγέλματός μας και του κλάδου μας.

pappa-elena
spanakis-dimitris

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Είμαι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Εφαρμογές και Χρήσεις Φυσικών Προϊόντων του τμήματος Φαρμακογνωσίας. Ασκώ το ελεύθερο επάγγελμα του φαρμακοποιού από το 2008 και διατηρώ φαρμακείο στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Βάρκιζας. Πιστεύω ότι θα πρέπει να χαραχτεί ένας νέος δρόμος στην άσκηση του επαγγέλματος μας που θα δίνει περισσότερο βάση στον επιστημονικό μας ρόλο αφού ως επαγγελματίες είμαστε οι μόνοι που κατέχουμε την ολοκληρωμένη γνώση γύρω από το φάρμακο και τη φαρμακευτική περίθαλψη.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ ΜΑΓΔΑ

Αποφοίτησα από τη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών το καλοκαίρι του 2006 και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ίδρυσα φαρμακείο στην περιοχή της Κηφισιάς,  το οποίο διατηρώ μέχρι και σήμερα. Το Νοέμβριο του 2010 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Φαρμακευτική Αθηνών  και έλαβα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, με ειδίκευση στη «Βιομηχανική Φαρμακευτική». Το 2013 εκλέχτηκα Τομεάρχης των φαρμακείων της Κηφισιάς και ανέλαβα σημαντικές πρωτοβουλίες σε δύο πολύ βασικά ζητήματα που απασχόλησαν τότε και λίγο αργότερα όλο τον φαρμακευτικό κλάδο: τη διεύρυνση του ωραρίου και την επιθετική ενέργεια της αλυσίδας Super Market «Θανόπουλος» να προμηθευτεί χωρίς να επιτρέπεται  και να διακινεί  δερμοκαλλυντικά προϊόντα χωρίς να πληροί καμία από τις απαιτούμενες νόμιμες  προϋποθέσεις, στο μεν πρώτο βρήκαμε μία ευρηματική λύση που ικανοποίησε το σύνολο των συναδέλφων, στο δε δεύτερο παρασταθήκαμε δυναμικά στις δικαστικές αίθουσες και δικαιωθήκαμε σε δύο δικαστικές διαμάχες.

xristofilou-magda
xronopoulou-elena

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ

Γεννήθηκα στον Πειραιά 17 Νοεμβρίου του 1981. Αποφοίτησα τον Οκτώβριο του 2005 από το πανεπιστήμιο Gabrielle D'Annunzio στο Chieti της Ιταλίας. Τον Ιούνιο του 2006 ίδρυσα το φαρμακείο μου στο Δήμο Κηφισιάς, το οποίο διατηρώ έως σήμερα δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον ανθρωποκεντρικό ρόλο του φαρμακοποιού. Έχω την τιμή να είμαι τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς. Θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή της εικόνας του κλάδου μας ώστε να μπορέσει να βγει στην επιφάνεια η πραγματική Δύναμη που κατέχουν τα φαρμακεία μας, τόσο σε επιστημονικό αλλά κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα χρειαστούμε την βοήθεια και τη στήριξη όλων των συναδέλφων, για να καταφέρουμε να βαδίσουμε στο Νέο Δρόμο όλοι μαζί.

ΨΑΛΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αποφοίτησα το 2000. Ξεκίνησα να εργάζομαι part-time σε φαρμακαποθήκες και σαν βοηθός σε φαρμακείο. Το 2004 ξεκίνησα κι εγώ την προσωπική διαδρομή μου στο χώρο του κοινοτικού φαρμακείου, διαδεχόμενος παλαιά συνάδελφο, όπου μέχρι σήμερα διατηρώ φαρμακείο στην Νέα Σμύρνη. Από το 2016 έχω την τιμή να είμαι εκλέκτορας του ΦΣΑ και του ΠΦΣ. Είμαι μέλος και ενεργός στο γίγνεσθαι του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ από την αρχή της προσπάθειάς μου σαν κοινοτικός φαρμακοποιός το 2004.

psaltis-giorgos

Pin It on Pinterest

Scroll to Top