Αψοκάρδου Σοφία: Γιατί οι μαμάδες Φαρμακοποιοί αντιδρούν στο διευρυμένο ωράριο 4.6.2015 – Star Channel

«Στο web tv του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel που είχε παρουσιάσει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, σε παλαιότερη συνέντευξη, καλεσμένη ήταν η μητέρα φαρμακοποιός Σοφία Αψοκάρδου, η οποία εξέφρασε τις απόψεις της και περιέγραψε τις καθημερινές αγωνίες και τη μεγάλη πίεση που δέχονται οι γυναίκες φαρμακοποιοί, και ειδικά οι μητέρες.

Η κα Αψοκάρδου είναι μέλος των ΕΡ.ΜΗ.ΦΑ, μια ομάδα γυναικών μητέρων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζόμενων γυναικών φαρμακοποιών στα σημερινά μας δεδομένα και βάση του τελευταίου νόμου σχετικό με το ωράριο (ΦΕΚ Α78/24.5.2019), τα Φαρμακεία μας κλείνουν υποχρεωτικά κατά ανώτατο όριο στις 21:00 και τα Σάββατα στις 20:00.

Η ευαισθησία του Συνδυασμού μας για τις Μητέρες – Συναδέλφους – Φαρμακοποιούς αντανακλάται στα λόγια της κα Αψοκάρδου όπως είχε πει προ ετών. Επίσης δεδομένη είναι η θέληση μας για εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης στην ρυθμίση του ωραρίου των Φαρμακείων μας, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, όπως ο Νόμος επιβάλει ώστε μέσα στις σημερινές οικονομικές συνθήκες να ικανοποιείται η πλειοψηφία των Φαρμακοποιών και να εξυπηρετείται στο σύνολο του το κοινό.»

Δείτε την συνέντευξη: https://bit.ly/33IAULz

Pin It on Pinterest

Scroll to Top